بومی سازی چسب نفرکس (Naphrax)برای کاربردهای آزمایشگاهی

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۳ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۳۶

چسب نفرکس که در واقع یک رزین سنتز شده است دارای ضریب شکست بالایی می باشد. این چسب به نمونه های بیولوژیکی جلای خاصی می دهد که در نتیجه آن نمونه ها با جزییات بیشتری زیر میکروسکوپ دیده می شوند. این چسب فقط در چند کشور مثل انگلستان تولید می شود و قیمت بالایی دارد و به دلیل تحریم ها به ایران فروخته نمی شود. این چسب برای اولین بار در آزمایشگاه اکولوژی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز تولید شد. کیفیت چسب تولید شده همانند نوع خارجی آن است ولی قیمت آن یک چهارم نوع خارجی می باشد. این محصول قابل استفاده در علوم زیستی و زمین شناسی است. با توجه به اینکه فرمولاسیون و روش تهیه این محصول بومی سازی شده است به راحتی میتوان در این چسب بر حسب نیازهای مختلف تغییراتی ایجاد کرد که مناسبت بیشتری با شرایط تهیه مقاطع و کاربرد آن در علوم زیست شناسی و زمین شناسی داشته باشد.

علاقمندان می توانند جهت خرید این محصول تجاری سازی شده با شماره 33393536-041 تماس حاصل نمایند.

نظر شما :