گزارش عملکرد گروه همکاری های فناوری سال 94

• جمع آوری اطلاعات و پیگیری ورود دانشگاه تبریز به همکاری در اجرای طرح‌های کلان کشور
  • ایجاد تیم های پژوهشی-فناوری دانشگاه بر اساس اولویت‌های شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)
  • تدوین مکتوب مجموعه توانمندی‌های علمی اساتید دانشگاه تبریز علاقمند به همکاری در طرح‌های کلان شورای عتف
  • پیگیری و اقدام جهت ورود اساتید دانشگاه تبریز در کمیته‌های ارزیابی طرح‌های کلان شورای عتف (که نتیجه آن دعوت 5 نفر از اساتید دانشگاه تبریز در ارزیابی 5 طرح در شورای عتف بود).
  • جمع آوری و جمع بندی توانمندی های دانشکده های مرتبط دانشگاه با طرح کلان "طراحی و ساخت سامانه منظومه ماهواره‌ای تدافعی".
  • ورود دانشگاه تبریز به همکاری در اجرای دو طرح کلان با عنوان‍های "طراحی و ساخت سامانه منظومه ماهواره‌ای تدافعی" و اکتساب فناوری، طراحی، ساخت و تست موتور حامل فضایی با پیشرانه سرد"
  • تمهید اقدامات اولیه تهیه و پیگیری پروپوزال پیشنهادی "پیوست فرهنگی" طرح‌های کلان.
  • برگزاری جلسات متعدد با حضور اساتید دانشگاه و تشکیل کمیته‌های مختلف جهت مشارکت در اجرای طرح‌های احیاء دریاچه ارومیه.
  • مشارکت در تهیه اساسنامه کلینیک صنعت دانشگاه تبریز.
  • تشکیل جلسات متعدد و ارسال اطلاعات جمع آوری شده به موسسه تحقیقات آب کشور جهت مشارکت اساتید دانشگاه تبریز در تهیه نقشه راه آب.
  • جمع آوری رزومه اساتید دانشگاه و ارسال به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور جهت عضویت در کارگروه‌های مختلف صندوق.
  • مسئول کمیته "ترویج و ارتقا دانش فناوری نانو" استان: برگزاری سه کارگاه علمی-ترویجی مرتبط با فناوری نانو در استان.
  • ثبت نام بیش از 120 داوطلب شرکت در پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو کشور و اخذ مجوز برگزاری این مسابقه ملی در دانشگاه تبریز همزمان با سراسر کشور.
  • برگزاری پنجمین مسابقه ملی نانو در دانشگاه تبریز
  • شرکت در شوراهای پژوهشی-فناوری سازمان آب منطقه‌ای، اداره محیط زیست استان، شرکت پتروشیمی تبریز و استانداری.