طرح همکاری با متخصصان ایرانی غیر مقیم

این طرح به منظور انتقال دانش، تجربه، و ایده‌های فناورانه به کشور با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان‌ و مراکز پژوهشی برگزیده کشور (پایگاه‌های تخصصی همکار) در حوزه‌های منتخب اجرا می‌گردد.

• 12 دانشگاه (در حوزه وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان و پژوهشکده ها به عنوان پایگاه تخصصی همکار با این طرح همکاری دارند.
  • زمینه های حمایت: دوره‌های علمی و تحقیقاتی همچون پسا دکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، تعریف پروژه‌های فناوری کوتاه مدت و بلندمدت و برگزاری سخنرانی‌ها و کارگاه‌های تخصصی
  • امضای تفاهم نامه همکاری مابین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز و معاون امور بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دی‌ماه 1395

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 33393528 و آدرس ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید مکاتبه بفرمایید.