برنامه های گروه همکاری های فناوری سال 94

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

• با توجه به تایید مشارکت دانشگاه تبریز در اجرای دو طرح کلان ملی "طراحی و ساخت سامانه منظومه ماهواره‌ای تدافعی" و "اکتساب فناوری، طراحی، ساخت و تست موتور حامل فضائی با پیشرانه سرد"، گروه همکاری‌های فناوری بر ایجاد بستر و انجام هماهنگی‌های لازم جهت مشارکت همه جانبه اساتید دانشگاه در اجرای طرح های کلان متمرکز خواهد بود.
  • مشارکت و همکاری در انجام پایش طرح‌های احیاء دریاچه ارومیه.
  • برنامه‌ریزی جهت برگزاری کارگاه‌های علمی-ترویجی مرتبط با فناوری نانو در صنایع و دانشگاه‌های استان.
  • پیگیری تشکیل تیم های پژوهشی– فناوری دانشگاه براساس اولویت های شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)
  • انجام اقدامات اولیه برای تشکیل کانون فارغ التحصیلان دانشگاه تبریز
  • برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی-فناورانه برای صنایع و سازمانها
  • برنامه‌ریزی برای تدوین کتابچه توانمندی‌های همکاران هیات علمی جهت ارایه کارگاه‌های آموزشی-فناورانه