کارگاه پتنت و مالکیت فکری

کارگاه فناورانه " پتنت و مالکیت فکری" با همکاری مدیریت امور فناوری دانشگاه تبریز و انجمن انرژی ایران در سالن یشم دانشکده برق و کامپیوتر برگزار گردید.
این دوره با حضور اساتید و دانشجویان دکتری دانشگاه تبریز و کارشناسانی از شرکت‌های پالایش نفت تبریز، مس آذربایجان، پتروشیمی تبریز، توزیع نیروی برق تبریز و تدریس دکتر کامران باقری دکترای مالکیت فکری برگزار گردید.
در این کارگاه شرکت کنندگان با مفاهیمی نظیر  مدیریت و حقوق مالکیت فکری، انواع مالکیت فکری، پتنت و قوانین مربوطه آشنا شدند. در این کارگاه یک روزه همچنین جایگاه ایران در بخش پتنت، برندسازی، ثبت علائم صنعتی و نیز قوانین مربوطه تبیین گردید.

کارگاه پتنت